Leeftuin

Kan het voor jou ook niet snel genoeg weer zomer zijn? Genieten van een ontbijtje in de ochtendzon. Van die eindeloos lange zomeravonden met familie en vrienden. Hapje en drankje erbij, kaarsjes en vuurkorf aan. Hoe mooi kan het leven zijn!
Tuinaccessoires

leefuin comfort

Hoe fijn is het niet om de luxe die je binnen hebt óók buiten te hebben? Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is wel een buitenversie van het comfort dat je binnen hebt én meer.

Barbecue

De barbecue mag natuurlijk in geen enkele tuin ontbreken. Zodra het buiten weer lekker begint te worden en het zonnetje verschijnt steken we de barbecue aan. Lekker samen buiten, goed eten en drinken: het ultieme zomergevoel!

buitenkeuken

Met een buitenkeuken kun je nóg meer van het buitenleven genieten. Buitenkeukens zijn er voor ieder budget: van low budget tot flink geprijsde super-de-luxe versies. En ben je een beetje handig dan timmer je er zelf toch één in elkaar?

Privé spa

Het toppunt van luxe is natuurlijk wel een hot tub of jacuzzi in je eigen tuin. Heerlijk in een dampend bad naar de sterrenhemel liggen kijken. Jacuzzi’s zijn er voor ieder budget: van de voordelige opblaasbare tot super luxe uitvoeringen.

buitensauna

Wellness in je eigen tuin: hét ultieme relaxen! Natuurlijk is een sauna wél een flinke investering; voor de goedkoopste uitvoering betaal je toch al snel een duizend euro. Aan de andere kant is een dagje wellness in een saunacomplex ook niet goedkoop.

Tuinmeubilair

In tuinmeubilair vind je een enorme variatie. Voor elke smaak zijn lounge sets te vinden. Van trendy tot klassiek, van hout tot kunststof. Tuintafels, zitzakken, hangmatten, alles om het buiten leven zo aangenaam mogelijk te maken!

Outdoor vloerkleed

Een vloerkleed alleen maar voor binnen? Echt niet: er zijn volop outdoor vloerkleden te vinden. Voor net dat beetje extra comfort en aankleding onder je lounge set. Een outdoor vloerkleed is de finishing touch voor je woontuin.

Terrasverwarming

Met een terrasverwarming kun je van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van je tuin genieten. Keuze te over: houtkachels, vuurkorven, elektrische of gasverwarming, het is maar wat je budget toelaat en waar je voorkeur naar uitgaat.

Parasol

binnenkort meer:binnenkort meer:en onmisbaar accessoire in je tuin is natuurlijk de parasol. Hoe heerlijk ook die zon, wanneer je op je terras zit is het toch prettig een schaduwrijk plekje te hebben. Parasols zijn er vele uitvoeringen en trendy kleuren, passend bij jouw tuin.

tuinverlichting

Met de juiste verlichting in je tuin creëer je gemakkelijk een fijne warme sfeer. Door solar- of ledverlichting te gebruiken kan dat ook nog eens heel energiezuinig! Fleur je tuin bijvoorbeeld op met lichtsnoeren of lampions in vrolijke tropische kleuren.